Gluten free
GMO free
Vegan
Բաղադրություն՝
շաքարավազ, բրնձի ալյուր, եգիպտացորենի օսլա, տապիոկայի օսլա, յուղայնությամբ կակաո (10-12%) – 8%, շոկոլադ (կակաո, շաքարավազ, ցածր յուղայնությամբ мկակաո, էմուլգատոր՝ սոյայի լեցիտին) – 4%, կակաոյի մանրաթել, խտացուցիչ; քսանթան ռետին, բուրավետիչ, աղ: Կարող է պարունակել կաթի հետքեր։
Այս խառնուրդը կատարյալ է համեղ բրաունի պատրաստելու համար։ Հեշտ է պատրաստման մեջ։ Չի պարունակում գլյուտեն։ Հարմար է բուսակերների և վեգանների համար:
Բաղադրությունը՝
Ալրային խառնուրդ «Բրաունի»` 300 գ
Ձեթ` 100 մլ
Ջուր` 35 մլ
Ձու` 1
Պատրաստման եղանակ՝
Խառնուրդը լցնել ամանի մեջ։
Ավելացնել ձուն, ապա ձեթն ու ջուրը։
Հարել մինչև փափուկ զանգված ստանալը:
Խմորը լցնել 20 սմ թխման թավայի մեջ։
Թխել 30 րոպե մինչև 180-190°C տաքացրած ջեռոցում։