Դոնդող ագարով արքայախնձոր-նարնջի համով
450 դրամ
Առկա չէ
Անուն | Արժեքը |
---|---|
Էներգետիկ արժեքը (կՋ/կկալ) | 1547/364 |
Ճարպեր (գ) | 0.5 |
որից չհագեցած (գ) | 0.1 |
Ածխաջրեր (գ) | 89.0 |
որից շաքար (գ) | 79.0 |
Մանրաթել (գ) | 3.8 |
Սպիտակուցներ (գ) | 0.5 |
Աղ (գ) | 0.02 |
Gluten free
GMO free
Vegan
Low protein PKU
Բաղադրությունը՝
իզոմալտուլոզա, արքայախնձորի-նարնջի հյութի փոշի 16,6% (մալտոդեքստրին, արքայախնձորի խյուսի հյութի խտանյութ, նարնջի խյուսի հյութի խտանյութ, նարնջի խյուս կտորներով, թթվայնության կարգավորիչ՝ կիտրոնաթթու, խնձորաթթու, նատրիումի ցիտրատ, գունանյութ՝ բետա-կարոտային գելային նյութ): ագար, բուրավետիչներ: Կարող է պարունակել կաթի և սոյայի հետքեր։
Ագարով ժելատինը եզակի արտադրանք է, որի բաղադրության մեջ ժելատինը փոխարինվում է ագարով։ Իրենց բաղադրության շնորհիվ դրանք հարմար են ոչ միայն բուսակերների և վեգանների, այլև առանց գլյուտենի դիետա պահող մարդկանց և նրանց համար, ովքեր հետևում են իրենց քաշին:
Փաթեթի պարունակությունը լցնել 250 մլ սառը ջրի մեջ։ Մանրակրկիտ խառնել մինչև լուծվի։
Դոնդողը հասցնել եռման աստիճանի, ապա անընդհատ խառնելով եփել 2-3 րոպե։
Լցնել ամանի մեջ, թողնել հովանա։
Ցանկության դեպքում կարելի է քաղցրացուցիչ կամ շաքարավազ ավելացնել ըստ ճաշակի (մոտ 1-2 թեյի գդալ):
Մարմելադ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է օգտագործել 50 մլ-ով քիչ ջուր և լուծված դոնդողը լցնել սիլիկոնե կաղապարների մեջ։